About

Hola, como estas querido pueblo? Estoy bien y tu?

Natuurlijk ga ik hier geen Spaanse blog van maken, want zelf heb ik deze taal ook niet onder de knie. Vanwaar dan deze korte inleiding? Tengo raíces españolas, toch wel, ik heb Spaanse roots. Wellicht is deze band met Spanje al beëindigd in een verre geschiedenis, maar dat wil niet zeggen dat de roots er niet meer zijn.

Ik ben 21, recent gestopt met studeren en momenteel een nietsnut 🙂 Al heb ik in mijn hoofd altijd grootse plannen, als het erop aankomt voer ik ze immers nooit uit. Hier heb je dan al meteen een van mijn vervelende karaktertrekken, namelijk lui zijn. Ik heb er soms geen woorden voor, maar ja dan kijk ik naar anderen en kom ik telkens weer tot de conclusie dat ik toch niet zo lui ben. Ook hier kom ik weer tot een vervelende, niet zo aantrekkelijke karaktertrek. Ik spiegel mij namelijk te veel aan anderen wat maakt dat ik mij vaak heel onzeker voel. Daarom heb ik besloten deze blog op te richten, een platform waar ik graag mijn ervaringen zou willen delen.

“Music is the emotional life of most people.” Ik citeer hier even Leonard Cohen omdat ik een enorme passie voor muziek heb. Het is voor mij een enorm inspirerende bron om stukken te schrijven.
“You don’t take a photograph, you make it.”  Mijn passie voor fotografie kan ik dan toch ook moeilijk verborgen houden. Daarom mijn allereerste blog, met anekdotes, verhalen, dramatische gebeurtenissen met een foto erbij die ik al dan niet zelf heb genomen om het je visueel voor te stellen.

Ik zou het vriendelijk op prijs stellen mijn geposte teksten niet over te nemen zonder mijn toestemming.

Vriendelijke groetjes,

Lise Ceulemans

16357324_1437696426261428_414940751_o
Advertenties