About

Hola, como estas querido pueblo? Estoy bien y tu?

Natuurlijk ga ik hier geen Spaanse blog van maken, want zelf heb ik deze taal ook niet onder de knie. Vanwaar dan deze korte inleiding? Tengo raíces españolas, toch wel, ik heb Spaanse roots. Wellicht is deze band met Spanje al beëindigd in een verre geschiedenis, maar dat wil niet zeggen dat de roots er niet meer zijn.

Ik ben al 20 jaren ver in mijn oh zo dramatisch leven – ook al zeg ik het zelf. Mijn eerste mislukking aan de universiteit in de opleiding Criminologische Wetenschappen zit er ook al op. Maar hopelijk wordt mijn eerste jaar hogeschool in de opleiding Journalistiek – die ik recentelijk ben begonnen – wel een succesverhaal.

“Music is the emotional life of most people.” Ik citeer hier even Leonard Cohen, de man die onlangs op 7/11/16 is heengegaan, omdat ik een enorme passie voor muziek heb. Het is voor mij een enorm inspirerende bron om stukken te schrijven. Daarnaast wil ik toch nog wel een voor mij inspirende man citeren: “You don’t take a photograph, you make it.” Ansel Adams is een Amerikaanse fotograaf die aanvankelijk musicus wou worden. Mijn passie voor fotografie kan ik dan toch ook moeilijk verborgen houden voor jullie. Daarom mijn allereerste blog, met anekdotes, verhalen, dramatische gebeurtenissen met een foto erbij die ik al dan niet zelf heb genomen om het je visueel voor te stellen.

Ik zou het vriendelijk op prijs stellen mijn geposte teksten niet over te nemen zonder mijn toestemming.

Vriendelijke groetjes,

Lise Ceulemans

16357324_1437696426261428_414940751_o
Advertenties